Qui som

logo_ecologistesenaccio1
La campanya «La Veritat de la Cacera» és una iniciativa d’Ecologistes en Acció de Catalunya, una xarxa de persones i grups ecologistes, ecopacifistes, conservacionistes i de defensa dels animals que, acollint-se a la fórmula legal d’una federació, treballem per aconseguir una societat ecològicament sostenible, i en la defensa dels equilibris mediambientals davant de les agressions.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:


Logo de la ONG galgos 112Galgos 112
és una associació d’àmbit nacional amb delegacions de llarg a llarg de tot el país: Girona, Sevilla, Barcelona, Alacant, Madrid, València, Tarragona, Bages, País Basc, Galícia…

 

logo de la ONG futur animal Futur Animal:  tenim un únic objectiu: lluitar per que es reconeguin els drets de TOTS els animals, amb els quals compartim un mateix planeta.
Som un organisme associatiu sense ànim de lucre que treballa per la promoció del benestar animal i per acostar-nos per fi de l’explotació massiva que es fa dels animals no humans.

 

depana1DEPANA: associació catalana sense ànim de lucre de ciutadans i ciutadanes que actua per a la defensa, l’estudi i la conservació del patrimoni natural, alhora que promou la concepció globalitzadora dels problemes que afecten les espècies i els ecosistemes.

 

logo_faada1FAADA: fundació privada, independent i sense ànim de lucre activa des de 2004 i que promou el respecte als animals en l’àmbit social, legal i educatiu.

 

logolib1Libera!: organització que va néixer a Barcelona l’any 2004 amb l’objectiu d’informar a tota la societat sobre l’explotació a la qual són sotmesos els animals, promovent així la presa de consciència col·lectiva sobre aquesta injusta i repetitiva situació.

 

S.O.S. Delta Plataforma en defensa del Delta del Llobregat.

 

 

 

 

 

logo centre d'estudis i divulgació del llop

 

 

Signatus Centre d’estudis i divulgació del Llop

 

ENTITATS QUE DONEN SUPORT:

ANGAssociació de Naturalistes de Girona

AnimaNaturalis:ONG sense ànim de lucre que treballa per la defensa dels animals a Espanya i Llatinoamèrica. AnimaNaturalis centra la seva activitat a evitar el patiment dels animals en les principals àrees on són utilitzats.

CEPA: Centre d’Ecologia i Projectes Alternatius

FEDAN: Federació d’Entitats Pro Drets dels Animals i la Natura

IAEDEN: Institució Alt Empordanesa per a l’Estudi i Defensa de la Natura

IPCENA: Institució de Ponent per la Conservació i l’Estudi de l’Entorn Natural

GEPEC-EdC: Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans-Ecologistes de Catalunya

LIMNOS: Associació de Defensa del Patrimoni Natural del Pla de l’Estany

CREM: Centre de recerques i estudis Mogoda

 

Comments are closed